Destek Hattı:

0532 134 79 48

Proje Detay

Proje Açıklaması

Firmamız Anahtar Teslim kazan dairesi değişimi ve kurulumu Yapmaktadır. Duvar tipi kaskad kazanlar veya yer tipi yüksek kapasite kazanların kurulumu uzman kadromuzla yapılmaktadır.Ankara'nın her bölgesine Çankaya , Keçiören , Gölbaşı , Altındağ , Etimesgut ilçelerine kazan dairesi kurulum montajını anahtar teslim yapmaktadır. Başkentgaz Kazan dairesi doğalgaz projesi çizilerek gerekli doğalgaz  proje ve kalorifer tesisatı kontrolleri yapılarak Başkentgaz'dan uygunluk onay belgesi alınarak teslim edilir.

Kazanlar; özellikle merkezi sistem ısıtma sistemlerinde kullanırlar. Kazan yakıttaki kimyasal enerjiyi ısı enerjisine çeviren cihazlara verilen isimdir.

Isıtma işleminin bir merkeze konulan kazan ile elde edilen ısının tüm binaya borularla dağıtılıp, radyatör, konvektör vb. cihazlarla ısıtılmasını sağlayan sisteme merkezi ısıtma sistemi diğer bir değişle kalorifer tesisatı denir. Kazan ise bu sistemin en önemli kısmını teşkil eder.Ankara Kazan dairesi kurulum işlemleri yapılırken mevzuata uygun olarak yapılır.

Proje Bilgileri
  • Proje Adı: Beşli Kaskad Projesi
  • Firma Adı: Çukurambar Yıldız Sitesi
  • Proje Yeri: Çukurambar Çankaya / Ankara
  • Proje Tarihi: 01-09-2022
  • Kategori: TAMAMLANAN PROJELER
  • Görüntülenme: 154

DİĞER PROJELERİMİZ

Beşli Kaskad Projesi
Beşli Kaskad Projesi
Üçlü Kaskad Projesi
Üçlü Kaskad Projesi
İkili Kaskad Kazan Projesi
İkili Kaskad Kazan Projesi
Tekli Kaskad Kazan Projesi
Tekli Kaskad Kazan Projesi

E-Bülten Kayıt

Firmamızdan haberder olmak için bültene kayıt olabilirsiniz.